Meny

Sveriges ambassad Paris, Frankrike

Lokaltid Paris
12:20
29 jul 2020

Uppdaterade beslut om UD:s avrådan

UD har den 29 juli fattat nya beslut rörande den avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder som beslutades den 14 mars 2020, och som sedermera har förlängts. Klicka på länken nedan för att läsa mer.

Läs mer här

Svenska körkort får förlängd giltighetstid i Frankrike

29 jul 2020

COVID-19: På grund av den rådande coronapandemin, har franska myndigheter beslutat att förlänga giltighetstiden för körkort utfärdade i ett EU-land, däribland Sverige.

Nyheter

Vanliga frågor till ambassaden

Reseinformation Frankrike

Klicka HÄR för att komma till ambassadens reseinformation för Frankrike.

Konsulär hjälp för svenskar

Är du svensk medborgare och vill ha reseinformation, behöver hjälp med pass eller något annat konsulärt ärende?

A propos de la Suède

Travailler en Suède, visiter la Suède, étudier en Suède ou tout simplement interessé par la Suède?

Kalendarium

 • 23 jun 2020
  Frankrike blev Europas bästa destination för utländska direktinvesteringar 2019, enligt EY: s senaste attraktivitetsundersökning för Europa. Den årliga rapporten om internationella investeringar som släpptes av Business France i början av juni bekräftar denna trend. Vid detta tillfälle inbjuder Frankrikes ambassadör i Sverige, David Cvach, Business France och CCSF dig att dela resultaten och diskutera utmaningar framöver.
 • webinar
  15 jun 2020
  Covid 19 - geopolitisk konkurrens eller en renässans för internationellt samarbete Med Christian Danielsson, generaldirektör för europeisk grannskapspolitik och utvidgningsförhandlingar vid Europeiska kommissionen och Mats Isaksson, chef för avdelningen för företagsfrågor vid Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling (OECD)
 • webinar
  28 maj 2020
  Välkommen till detta webbinarium, om hur företag och samhälle kan uppstå starkt på andra sidan pandemin. Vilka frågor måste vi möta och vilka framtida möjligheter kommer att uppstå?