AMBASADA E SUEDISË Tiranë, Shqipëri

Koha lokale Tiranë
8:03 e pasdites
Photo of Ambassodor Elsa Håsatd pointing at the exhibition posters
Photo: Albanian Ministry of Environment

Hapja e ekspozitës Re:Waste në Lezhë

27 Pri 2022

Më 13 Prill 2022, Ambasada e Suedisë, në bashkëpunim me Institutin Suedez dhe Qendrën Rinore H.A.N.A. Lezhë, hapën në Lezhë ekspozitën Re:Waste¬¬ – mënyra se si Suedia po i rikonsideron burimet.

Shikoni më shumë lajme
 • Electionville webposter
  Photo: Swedish Institute
  15 Maj 2022
  Mirësevini në Electionville më 15 Maj 2022, nga ora 11.00 deri në orën 15:00 tek Odeoni, në Gjirokastër. Ambasada e Suedisë në bashkëpunim me Institutin Suedez, United Nations Association Albania dhe Bashkinë e Gjirokastrës do të organizojnë lojën Electionville.
 • Exhibition poster
  Photo: Swedish Institute
  13 Pri 2022
  Kemi kënaqësinë t'ju ftojmë të vizitoni ekspozitën, Re:waste – se si Suedia po i rimendon burimet. Ambasada e Suedisë në Tiranë në bashkëpunim me Institutin Suedez dhe Qendrën Rinore H.A.N.A në Lezhë do të shfaqin ekspozitën Re: waste.
 • Photo of the Embassy staff at pop-up Embassy
  Photo: Embassy - Embassy's staff at pop-up Embassy in Elbasan
  30 Mar 2022
  Ambasada Suedeze në Tiranë vazhdon udhëtimin nëpër Shqipëri. Më datë 30 mars 2022 do të jemi në Berat. Do të udhëtojmë aty për të takuar njerëz, biznese dhe institucione. Takohemi me ta për të forcuar marrëdhëniet mes dy vendeve tona. Shpresojmë të takojmë sa më shumë Beratas që janë të interesuar të mësojnë më tej rreth Suedisë dhe projekteve të Zyrës Suedeze te Bashkëpunimit për Zhvillim.

A doni të dini më shumë për Suedinë?

Njoftim drejtuar Ministrisë së Punëve të Jashtme

Dyshim mbi parregullsi

Nëse dyshoni për shkelje apo parregullsi të tjera që kanë të bëjnë me veprimtarinë e administratës së punëve të jashtme, njoftoni pranë autoritetit mbikëqyres të rregullores të Ministrisë së Punëve të Jashtme. Vini re: Informacioni në formularin e aplikimit është në anglisht.

Lexo më shumë
VisitSweden

Mirë se vini në Suedi

Planifiko pushimet tuaja në faqen zyrtare të Suedisë për turizmin dhe informacion mbi udhëtimin.

Vizitoni Suedinë
Study in Sweden logotype

Universitetet në Suedi

Studyinsweden.se është informacioni zyrtar për arsimin e lartë në Suedi për studentët ndërkombëtarë.

Guidance for international students outside EU/EES due to the ongoing situation with the COVID-19 pandemic.

Studioni në Suedi
Swedish Foreign Policy Stories

Lajme të Politikës së Jashtme Suedeze

Lajme dhe informacion nga Ministria Suedeze e Punëve të Jashtme.

swemfa.se