Alternate Text

AMBASADA E SUEDISËTiranë, Shqipëri

Koha lokale 2:54 e pasdites

TRANSITION GROUP EXHIBITION

15 Shk 2024, 6.30 e pasdites

Mirë se vini në një eksplorim gjithëpërfshirës të metamorfozës, emocioneve dhe bukurisë së ndryshimit në ekspozitën tonë të artit. Ekspozita prezanton një koleksion të larmishëm të veprave artistike që provokojnë mendimin , që kapin thelbin e transformimit në format e tij të shumta.

Ata janë shtatë artistë nga Stokholmi, Suedi, duke luajtur me ëndrrat dhe realitetin - niseni këtë udhëtim vizual! STUDIO 44 - Kur kërcënohet kultura dhe aksesueshmëria e kulturës, Studio 44 mban një qëndrim të qartë për përfshirjen dhe diversitetin. Ekspozitat e Studio 44 i japin hapësirë këndvështrimeve të ndryshme dhe janë një platformë për artin si një gur themeli demokratik në shoqëri. Ne përfaqësojmë lirinë artistike si pjesë e lirisë së shprehjes që mund të mos e konsiderojmë më si të mirëqenë

Hapja e ekspozitës : 15 shkurt 2024 ora 18:30

Rruga Addi Toptani, Toptani Center, Ground Floor, Tirane Tirana, Albania

ORARI I GALERISE E enjte dhe e premte 18:00 > 20:00 lini takim

info@gallery70.art
Vizitoni faqen e internetit: www.gallery70.art