AMBASADA E SUEDISË Tiranë, Shqipëri

Koha lokale Tiranë
9:06 e pasdites
Photo of Ambassodor Elsa Håsatd pointing at the exhibition posters
Photo: Albanian Ministry of Environment

Hapja e ekspozitës Re:Waste në Lezhë

27 Pri 2022

Më 13 Prill 2022, Ambasada e Suedisë, në bashkëpunim me Institutin Suedez dhe Qendrën Rinore H.A.N.A. Lezhë, hapën në Lezhë ekspozitën Re:Waste¬¬ – mënyra se si Suedia po i rikonsideron burimet.

Shikoni më shumë lajme
 • Swedish music moments toolkit photo
  Photo: Swedish Institute
  12 Sht 2022
  Ambasada e Suedisë, në bashkëpunim me Institutin Suedez dhe Destil Creative Hub – Qendra Komunitare, do të paraqesë ekspozitën “Çaste Muzikore Suedeze", në Tiranë, e cila do të hapë edhe Javën e Kulturës Suedeze në Shqipëri 2022.
 • Photo of dala horses
  Credits: Amanda Westerbom/imagebank.sweden.se
  12 Sht 2022
  Java e kulturës suedeze është nga data 12 deri më 18 Shtator 2022
 • Event poster
  Photo: UN Association Albania
  26 Qer 2022
  Për të tretin vit rradhazi, UN Association Albania, mbështetur nga Ambasada Suedeze në Tiranë dhe Instituti Suedez, risjell Electionville, një simulim i Këshillit Bashkiak të një qyteti imagjinar, por gjithnjë besnik ndaj realitetit.

A doni të dini më shumë për Suedinë?

Njoftim drejtuar Ministrisë së Punëve të Jashtme

Dyshim mbi parregullsi

Nëse dyshoni për shkelje apo parregullsi të tjera që kanë të bëjnë me veprimtarinë e administratës së punëve të jashtme, njoftoni pranë autoritetit mbikëqyres të rregullores të Ministrisë së Punëve të Jashtme. Vini re: Informacioni në formularin e aplikimit është në anglisht.

Lexo më shumë
VisitSweden

Mirë se vini në Suedi

Planifiko pushimet tuaja në faqen zyrtare të Suedisë për turizmin dhe informacion mbi udhëtimin.

Vizitoni Suedinë
Study in Sweden logotype

Universitetet në Suedi

Studyinsweden.se është informacioni zyrtar për arsimin e lartë në Suedi për studentët ndërkombëtarë.

Guidance for international students outside EU/EES due to the ongoing situation with the COVID-19 pandemic.

Studioni në Suedi
Swedish Foreign Policy Stories

Lajme të Politikës së Jashtme Suedeze

Lajme dhe informacion nga Ministria Suedeze e Punëve të Jashtme.

swemfa.se