Alternate Text

AMBASADA E SUEDISËTiranë, Shqipëri

Koha lokale 9:32 e paradites

CLOUD FEST

15 Sht 2020, 5.00 e pasdites

Ky event shtyhet. Ambasada e Suedisë ka vendosur të shtyjë të gjitha eventet dhe konferencat deri në njoftimin e mëtejshëm.

Mysafirja jonë nga Suedia do të jetë koreografja dhe balerina Rebecca Björling.
Do të jetë një program me pjesëmarrje të artistëve nga e gjithë bota!
Na ndiqni në mediat sociale për më shumë informacion! Shihemi atje!

Vendi: Reja
Data dhe koha do të konfirmohen.