Menu

Embassy of sweden Santiago, Chile

Välkommen till Sveriges ambassad i Chile.

Local time Santiago
4:23 AM
21 Oct 2020

Uppdaterade beslut om UD:s avrådan

UD har den 21 oktober fattat nya beslut rörande den avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder som beslutades den 14 mars 2020, och som sedermera har förlängts. Klicka på länken nedan för att läsa mer.

Läs mer här
04 Sep 2020

Besök på ambassaden under coronatider

För att begränsa den pågående smittspridningen av Covid-19 har ambassaden uppdaterat sina normala öppettider och infört nya åtgärder för att minska risken för smittspridning. Vi hjälper dig som vanligt på telefon, email eller på förbokad besökstid.

Läs mer här
14 Sep 2020

Information till pensionärer om levnadsintyg

Pensionsmyndigheten skickar ut levandsintyg till bosatta i Chile från och med den 28 september 2020. Vad gör jag om jag inte får mitt levnadsintyg med posten? Hur kan jag stämpla och skicka in mitt levandsintyg nu under pandemin?

Här guidar vi dig

Konsulär service för svenskar

Här hittar du uppdaterad reseinformation om Chile samt information om: Pass / Namnanmälan / Medborgarskap / Pension / Legalisering / andra konsulära tjänster

Läs mer

Going to Sweden

Information about: Visa / Residence permit / Working Holiday / Turism / Working / Studying in Sweden

Read more

Frågor och svar om COVID-19 i Chile

Ambassaden och UD:s jour får för närvarande många frågor. Resenärer uppmanas att följa uppdateringen via media och att hörsamma nationella och lokala myndigheters rekommendationer. Här kan du se svar på flera vanliga frågor.

Se frågor och svar om covid-19

Aktuella händelser

Vi uppdaterar löpande ambassadens reseinformation med aktuella händelser kring coronaviruset i Chile. Ladda ner appen UD Resklar och aktivera pushnotiser för att nås av reseinformation från ambassaden direkt i mobilen.

Ambassadens reseinformation