Meny

Sveriges ambassad Haag, Nederländerna

Lokal tid Haag
17:39
Pass

Nytt pass eller ID-kort?

Behöver du ett nytt pass eller ID-kort? Här hittar du allt du behöver veta.

Pass/ID-kort

Långa väntetetider för passansökningar

23 aug 2019

Det är fortsatt många som ansöker om pass hos oss och det kan därför vara svårt att hitta en ledig tid i vårt bokningssystem. Var därför ute i god tid när du behöver förnya ditt pass. Vi ber dig som har en bokning och som inte kan komma på avtalad tid att avboka tiden, så att den blir ledig för någon annan.

Nyheter

Konsulär hjälp för svenskar

Är du svensk medborgare och vill ha reseinformation, behöver hjälp med pass eller något annat konsulärt ärende?

About Sweden

Working in Sweden, travel to Sweden, study in Sweden or just interested in Sweden?

Misstanke om oegentligheter

Anmäl till UD

Om du misstänker brott eller andra oegentligheter med koppling till utrikesförvaltningens verksamhet, anmäl till UD:s Regeltillsyn.

Läs mer
Resklar

UD:s reseinformation direkt i fickan

I vår Resklar-app finns UD:s råd och reseinformation om världens länder från Sveriges ambassader. 

Läs mer
Svensklistan

Anmäl din utlandsvistelse

Här kan du lämna uppgifter om var du befinner dig och hur du kan kontaktas under din utlandsvistelse.

Läs mer

Evenemang

 • RE-DRESS Sustainable Fashion Event
  06 jun 2019
  Byt kläder och lär dig mer om hållbart mode! Kom till RE-DRESS i det svenska residenset i Haag på Nationaldagen 6 juni 2019. RE-DRESS är en trevlig och social aktivitet för alla som gillar mode och hållbarhet.
 • Swedish Dads
  Photo: Johan Bävman
  04 mar 2019
  Swedish Dads är en fotoutställning med porträtt av pappor som valt att ta ut föräldraledighet och vara hemma hos sina barn i minst sex månader. Fotograf Johan Bävman undersöker med sina foton varför dessa pappor har valt att stanna hemma hos sina barn, vad erfarenheten har gett dem och hur deras förhållande till både partner och barn har förändrats som ett resultat. Utställningen vill visa effekterna av jämställdhet i föräldraskapet både på individuellt plan och i samhället.
 • Swedish Christmas Tree and Santa Lucia 2018
  Photo: Embassy of Sweden
  13 dec 2018
  Upplev den mysiga traditionen och var med när vi tänder ljusen i den svenska julgranen i centrala Haag. Lyssna på välkända luciasånger och kom i julstämning med en kopp glögg och en pepparkaka vid granen.
 • Nordic Talks
  11 okt 2018
  Swedish Chamber of Commerce, Finnish Dutch Chamber of Commerce, Norwegian Dutch Chamber of Commerce, och Danish Dutch Business Club välkomnar dig till årets #NordicTalk Diversity Summit.
 • Crayfish party
  15 sep 2018
  Mellan sommarens sista sol och höstens första gula löv träffas vi på Amstel Roeiverenigingens underbara terrass för en drink, följt av en förrätt, en sallad och obegränsade mängder av de läckra kräftorna! Självklart får du möjlighet att köpa svensk nubbe att avnjuta till de traditionella snapsvisorna. Vår favorit-DJ Percy spelar de senaste och största hitsen.