Alternate Text

Sveriges ambassadAmman, Jordanien

Välkommen till Sveriges ambassad i Amman, Jordanien

Lokal tid 20:33

Vill du bli handläggare vid amb Amman?

29 jul 2019

Ambassaden Amman söker en junior handläggare för projektanställning under hösten 2019. Arbetet består främst i politisk rapportering och Sverigefrämjande aktiviteter. Sökande bör ha en relevant akademisk examen, erfarenhet av liknande arbete och utmärkta kunskaper i svenska, arabiska och engelska.

Ambassaden Amman följer och rapporterar om den politiska och ekonomiska utvecklingen i Jordanien och regionen. Vi bedriver också ett mycket aktivt kulturutbyte med Jordanien samt projekt för att främja förståelsen för Sverige. Teman i år är Nurture Nature, Learning for Life och Feminism for the Future.
Vi söker nu en junior handläggare till den politiska sektionen för en projektanställning från den 1 september till 31 december 2019. Förlängning kan bli möjlig. Tjänsten är i första hand tänkt att vara på deltid.
I tjänsten ingår att medverka till politisk analys och rapportering inte minst när det gäller ett Amman-perspektiv på södra Syrien och Israel-Palestina, att planera och genomföra aktiviteter i anslutning till årets teman samt att i lagarbete bidra till att företräda Sverige i ljuset av omgivande händelseutveckling.
För att söka bör du ha en relevant akademisk examen, erfarenhet av liknande arbete och utmärkta kunskaper i svenska, arabiska och engelska.
Ansökan i form av ett brev med bifogad meritförteckning och två referenser måste vara ambassaden.amman@gov.se tillhanda senast den 18 augusti. För mer information, kontakta Jakob Ström +962795570040 / jakob.strom@gov.se.
Senast uppdaterad 29 jul 2019, 17.33