Meny
 • Svenska

Om utlandet Grekland

Ambassadens reseinformation

09 apr 2020

Utlandsresor – förlängd avrådan för alla länder

Med anledning av den omfattande spridningen av det nya coronaviruset och den snabbt föränderliga och osäkra situationen som råder för resande, förlänger UD sin avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder som beslutades den 14 mars 2020 till att gälla fram till och med den 15 juni 2020. I länder eller områden där UD avråder från resor sedan tiden före den 14 mars 2020, gäller dessa beslut. Beslut om att förlänga avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder togs den 3 april 2020. Avrådan gäller efter förlängningen fram till den 15 juni 2020, varefter en ny bedömning kommer att göras.

Läs mer här
Senast uppdaterad 06 apr 2020, 12.47

Aktuella händelser

Måndagen den 23 mars 2020 kl 06.00 inför Grekland allmänt förbud som bland annat innebär utegångsförbud. Förbudet gäller "all onödig rörelse av personer". Förbudet har förlängts och gäller till och med den 27 april 2020 till kl 18.00. 

Grekiska myndigheter har inrättat ett nytt kortnummer 10306 för psykisk och social hjälp (enbart på grekiska)

Information till svenskar som önskar lämna Grekland

UD uppmanar den enskilde att själv ordna sin återresa genom sin resebyrå, sitt flygbolag eller försäkringbolag. Vi förstår att situationen är svår, men resenärer kommer behöva anpassa sig till rådande förutsättningar och acceptera ovisshet. För de svenskar som önskar lämna Grekland finns det information om att Aegean Airlines flyger från Athen till Bryssel, alla vardagar fram till 30 april. Air France flyger till Paris, Swiss Air flyger till Zurich. För mer information om möjligheterna att flyga vidare från Bryssel, Paris eller Zurich till Sverige samt bokningar hänvisar ambassaden resenärerna till att kontakta flygbolagen, dittförsäkringsbolag eller din resebyrå.

Observera att resenärer ombesörjer själva bokning och betalning av biljetter.  För reseinformation och inresebestämmelser för länder du avser resa till eller transitera igenom finns information här.

Fem kommuner i norra Grekland har satts i total karantän till den 14 april. Utegångsförbud råder för boende i Kastoria, Orestida, Nestorio, Xanthi och Myki mellan kl. 20.00 och 08.00. Enda undantaget på dagtid är att rasta hunden nära hemmet.

...

Från och med måndag 23 mars 2020 kl 06.00 inför Grekland allmänt förbud som bland annat innebär utegångsförbud. Förbudet gäller "all onödig rörelse av personer". Förbudet har förlängts och gäller till och med den 27 april 2020 till kl 18.00.

Undantagna från förbudet är personer som tar sig till och från sitt arbete, handlar mat eller medicin, besöker läkare eller apotek, motionerar eller rastar sitt husdjur, utför bankärenden (i det fall det inte finns någon tillgång till internetbank) samt besöka föräldrar eller äldre personer. Undantaget gäller också för de som återvänder till sina permanenta boenden

Personer som avser att utföra något av ovannämnda punkter ska informera myndigheterna.

Myndigheterna kan informeras i enlighet med ett av följande alternativ.

• fylla i ett särskilt formulär på myndighetens webbplats forma.gov.gr

• skicka ett SMS till numret 13033

Mer information om detta finner du på https://forma.gov.gr/en/  

Poliser och andra myndigheter kommer att bevaka så att restriktionerna följs.  I det fall restriktionerna inte följs kommer personen att bötfällas med 150 EUR. Alla personer uppmanas att ha med sig pass och/eller Id kort samt kunna uppvisa intyg på laglig vistelse i Grekland (grekiskt uppehållstillståndskort eller dylikt).

....

Passagerarflyg till och från Grekland kan komma att stoppas i närtid. Vänligen kontakta ditt flygbolag om du önskar mer information om din resa.

Aktuella frågor och svar om COVID-19 i Grekland

UD avråder från alla icke-nödvändiga resor till alla länder t.o.m. den 15 juni.

Ambassaden Athen och UD:s jour för konsulära ärenden får för närvarande många frågor. Ambassaden Athen uppdaterar löpande reseinformation på ambassadens hemsida. Observera att situationen i Grekland kan komma att ändras på mycket kort varsel. Resenärer uppmanas således att följa uppdateringar genom media och att hörsamma nationella och lokala myndigheters rekommendationer.

Ambassaden uppmanar svenskar att anmäla sig till svensklistan, mer information och anmälan görs här

Viktiga källor till information är UD:s olika plattformar, däribland och appen UD Resklar (App Store eller Google Play), liksom Folkhälsomyndighetens rekommendationer om hur man undviker att smitta sig själv och andra. Ambassaden uppmanar även svenskar som befinner sig i Grekland till att anmäla sig till svensklistan

Information från grekiska myndigheter finns via följande länkar: 
https://eody.gov.gr/en/novel-coronavirus-covid-19-advice-for-travellers/ https://www.civilprotection.gr/en  

På UD:s hemsida finns information om ”Frågor och svar om reseavrådan

Länk till jourapotek (engelska): https://www.vrisko.gr/en/pharmacy-duties

Information på engelska i grekisk dagstidning finns bland annat på följande hemsida http://www.ekathimerini.com/  

Om du har symptom på covid-19 och befinner dig i Grekland kan du ringa det nationella numret 1135 för att få råd (enbart på grekiska).

Folkhälsomyndigheten är ansvarig myndighet i Sverige för frågor kring smittspridning. Folkhälsomyndigheten följer utvecklingen kontinuerligt och uppdaterar sin webbsida löpande. Har du frågor om hälsoråd, smittvägar och råd vid hemkomst kan du läsa mer här:

Aktuella utbrott - Coronavirus 

Frågor och svar om nytt coronavirus 

Ytterligare information finns på hemsidan för EU-byrån Europeiskt centrum för förebyggande och kontroll av sjukdomar (ECDC):s och Världshälsoorganisationen (WHO).  

Nedan följer mer information om aktuella läget i Grekland samt frågor och svar:

 • Livsmedelsbutiker är öppna, men fr o m 16/3 råder begränsningar vad gäller antalet kunder som tillåts vara samtidigt i affärerna. Vakter bevakar ingångarna till större livsmedelsbutiker för ordningens skull. Köer kan förekomma.
 • Alla icke-nödvändiga affärer har beordras hålla stängt. Undantagna från stängningen är livsmedelsaffärer, apotek, bagerier, bilverkstäder, kiosker, banker och bensinstationer.
 • Inget direktflyg till Sverige går i dagsläget. Vänligen kontakta din researrangör för mer information. Kryssningsfartyg i Medelhavet får ej längre anlöpa grekiska hamnar. Flera flygbolag meddelar att de kommer att begränsa flygningar till stora delar av Europa fram till slutet på april. Kontakta ditt flygbolag för mer information.
 • Alla hotell (säsongs- och åretrunt) stängs med undantag av vissa hotell i Athen och i Thessaloniki samt vissa hotell i vardera länshuvudstaden, fram till 30/4. Grekiska myndigheter har nu offentliggjort listan med hotellen som undantas.
 • Alla personer som reser in i Grekland från utlandet måste idka självkarantän i 14 dagar. Detta innebär att befinna sig i privat bostad eller hotellrum och stanna inomhus, det går t.ex. att beställa mat för hemkörning eller avhämtning.
 • Regeringen uppmanar befolkningen i landet till att begränsat vistas utomhus i hela landet. Det är tillåtet att gå ut för att handla mat, besöka vården, gå till jobbet, ta hand om behövande äldre, barn, handikappade och besöka banken etc.
 • Skolor, restauranger, barer, muséer och nöjeslokaler etc. kommer att hålla stängt i minst två veckor och de som kan arbeta hemifrån ska göra så.

Vanliga frågor och svar:

Vad ska jag göra om jag får covid-19 symptom i Grekland?
Om du har symptom på covid-19 och befinner dig i Grekland kan du ringa det nationella numret 1135 för att få råd. För närvarande finns det enbart service på grekiska. Grekiska myndigheter arbetar på att även kunna betjänta patienter på engelska. 

Jag vill resa med bil från Grekland till Sverige. Vad bör jag tänka på?
Med anledning av den omfattande spridningen av det nya coronaviruset och den snabbt föränderliga och osäkra situationen som råder för resande avråder UD från icke nödvändiga resor till alla länder. I länder eller områden där UD sedan tidigare avråder från resor, gäller dessa beslut. Beslut om avrådan togs 14 mars 2020. Avrådan gäller till och med 15 juni, varefter en ny bedömning kommer att göras.

För närvarande minskar möjligheterna att resa avsevärt när gränser stängs och flygbolag ställer in flygningar. Alla som befinner sig utomlands och som vill resa hem inom den närmaste tiden bör snarast undersöka vilka alternativ som finns. Förseningar förekommer och resenärer kan hamna i karantän eller bli tvungna att stanna kvar på resmålet tills flygtrafiken kommer igång igen.  

Svenska ambassader runt om i världen arbetar aktivt med att uppdatera sin reseinformation på Sweden Abroad med information till svenska resenärer. Ambassaden rekommenderar att du besöker Sweden Abroad och läser informationen för det land du avser resa till eller igenom. Observera att regler och inresebestämmelser kan komma att ändras på kort varsel och därför är det bra att kontakta den svenska ambassaden i det land du befinner dig i eller avser resa till för att få aktuell information.

Jag ska flyga till/från Grekland i närtid? Kommer de grekiska flygplatserna att stänga?
I nuläget går det att resa till och från Grekland via flygplatser. Flygbolagen har begränsat de destinationer som de flyger till och ytterligare begränsningar är att vänta. Observera att Grekland infört hemkarantän i 14 dagar för de personer som anländer från utlandet. Det går också bra att transitera i Grekland dock utan att lämna transitzonerna. Har du en flygresa inbokad bör du kontakta ditt flygbolag eller researrangör för information.

Ambassaden hänvisar till Folkhälsomyndighetens hemsida för information om vad som gäller vid ankomst till Sverige.

Vad gör jag om mitt hotell stänger?
Alla hotell (säsongs- och åretrunt) stängs med undantag av vissa hotell i Athen och i Thessaloniki samt vissa hotell i vardera länshuvudstad, fram till 30/4. Grekiska myndigheter har nu offentliggjort listan med hotellen som undantas .

Ambassaden uppdaterar reseinformation när grekiska myndigheter offentliggör det beslut som kommer att tas. Kontakta ditt nuvarande hotell för mer information om ditt boende. Kontakta även ditt försäkringsbolag och/eller din researrangör om du har ytterligare frågor.

Jag har en flygresa bokad till Sverige via Kastrup eller Oslo. Kommer jag att kunna resa vidare till Sverige?
Flera länder i Europa har stängt sina gränser, bland annat Norge och Danmark. Kontakta ditt flygbolag för information om t.ex. transitering och läs på norska och danska myndigheters hemsidor.

https://avinor.no/informasjon-i-forbindelse-med-koronaviruset/  samt https://www.cph.dk/en/flight-information/travel-restrictions-in-copenhagen-airport

Uppmanar UD svenskar att resa hem?
Alla som befinner sig utomlands bör se över sin egen situation. Det kan exempelvis ibland vara bäst att resa tidigare eller inte resa överhuvudtaget för en tid framöver. Resenärer måste anpassa sig till situationen och acceptera en viss grad av ovisshet. Det är ett beslut som individen måste ta. Det kan dock vara bra att se över sin hemförsäkring så att reseskyddet täcker eventuella merkostnader, som kan uppstå vid en eventuell karantän.

Kommer UD att hjälpa svenskar att ta sig hem?
UD:s möjligheter att bistå kan i nuvarande situation påverkas av omständigheterna som nu råder. UD uppmanar den enskilde att själv ordna sin återresa genom sin resebyrå, sitt flygbolag eller försäkringbolag. Vi förstår att situationen är svår, men resenärer kommer behöva anpassa sig till situationen och acceptera ovisshet.

Det är ett gemensamt ansvar att nu försöka hantera situationer som beror på utbrottet av coronavirus. Resebranschen, försäkringsbolag, utrikesförvaltningen och den enskilde måste alla hjälpas åt. Situationen är på många sätt exceptionell när det gäller möjligheterna att resa mellan och inom länder.

Om du befinner dig på resa utomlands, följ lokal nyhetsrapportering för att få uppdaterad information om situationen. Följ också ambassadens reseinformation som uppdateras löpande.

Vad är skillnaden mellan avrådan från icke-nödvändiga resor och alla resor?
Icke-nödvändiga resor avser besöks- och turistresor. Alla resor omfattar däremot affärsresor och officiella resor.

Vad innebär ett tillfälligt förbud att resa till Sverige med anledning av covid-19? Kommer jag inte kunna resa in till Sverige?
Med anledning av Europeiska rådets och kommissionens uppmaning, har regeringen beslutat att tillfälligt stoppa icke-nödvändiga resor till Sverige, i syfte att mildra effekterna av coronavirusets utbrott och minska spridningen av covid-19.

Beslutet gäller från och med den 19 mars och till att börja med under 30 dagar.

Alla resor till Sverige stoppas inte. Svenska medborgare och andra personer som är bosatta i Sverige kommer att kunna återvända till sina hem. Inreseförbudet gäller inte heller för personer som har särskilt viktiga skäl att resa till Sverige. Det gäller t.ex. diplomater, personer som är i behov av internationellt skydd och personer som ska utföra nödvändiga funktioner i Sverige, såsom hälso- och sjukvårdspersonal och personer som transporterar varor till Sverige.

Inreseförbudet gäller för alla utländska medborgare som försöker resa in i Sverige från ett land som inte ingår i EES samt Schweiz. Undantag ska däremot göras för bland annat personer med uppehållstillstånd eller uppehållsrätt i Sverige samt personer som är medborgare i en annan EES-stat, (samt brittiska medborgare fram till 20201231) eller som är familjemedlemmar till en sådan person, som behöver resa in i landet för att kunna återvända till sina hem. Även utlänningar som har särskilt angelägna behov eller som ska utföra nödvändiga funktioner i Sverige kan undantas, det kan t.ex. handla om hälso- och sjukvårdspersonal, personer som arbetar med transport av varor och personer med trängande familjeskäl. Undantagen i den nya förordningen överensstämmer med de undantag som EU-kommissionen angett i sitt meddelande den 16 mars. Inreseförbudet omfattar inte svenska medborgare.

Vad innebär ett tillfälligt förbud att resa till Grekland?
Med anledning av Europeiska rådets och kommissionens uppmaning, har de grekiska myndigheterna beslutat att tillfälligt stoppa icke-nödvändiga resor till Grekland, i syfte att mildra effekterna av coronavirusets utbrott och minska spridningen av covid-19. Beslutet gäller under 30 dagar. Inreseförbud påbörjar 18 mars 2020 kl. 06.00 och pågår till 18 april 2020 kl. 06.00

Undantag från inreseförbud kommer att göras för följande grupper:

 • Medborgare i EU- och Schengenländer samt deras makar, sambon, partner och minderåriga barn
 • Läkare, sjuksköterskor, forskare och annan vårdpersonal under förutsättning att de kan uppvisa relevant yrkeslicens eller annat dokument samt att de omedelbart kommer att ansluta sig till det nationella hälsosystemet.
 • Personer med uppehållstillstånd eller uppehållsrätt i EU- och Schengenländer.
 • Regeringsdelegationer
 • Diplomater och personer med konsulära uppdrag, europeiska, internationella, humanitära organisationer, militär och säkerhetsstyrkor
 • Förare av lastbilar som transporterar gods och absolut nödvändig hjälppersonal
 • Passagerare i transit
 • Övriga personer som omfattas av inreseförbud kan ansöka om undantag hos grekiska myndigheter i det land de är bosatt i.

...

Grekland är beläget i en seismiskt aktiv zon. Jordskalv förekommer såväl på fastlandet som på öarna. Om en jordbävning inträffar när du befinner dig inomhus, försök ta skydd under ett bord eller vid en bärande vägg. Använd inte hiss. Om du befinner dig utomhus bör du förflytta dig till en öppen plats och hålla dig borta från byggnader och kraftledningar. 

Den grekiska myndigheten Earthquake planning and protection organization (OASP) är ansvarig för landets jordbävningsskydd. På myndighetens hemsida finns information på engelska om hur man ska agera vid en jordbävning Learning about Earthquakes and Protection Measures

Institute of Geodynamics webbsida visas de senaste jordskalven i Grekland på en karta.

European Mediterraean Sismological Centre (EMSC) har en mobilapp med pushfunktion, kartor och vittnesmål vid jordskalv. Laddas ner via App Store eller Google Play

...

I Grekland har två fall av Nile virus feber diagnostiserats 2019. Viruset sprids via myggor. Det bästa sättet att skydda sig är:  

 • Använd myggmedel och täckande kläder.
 • Myggnät för dörrar och fönster. Använd air condition och fläktar inomhus.
 • Se till att vatten inte samlas i blomkrukor, avloppsrör etc. i och runt bostaden.
 • Klipp gräsmattan regelbundet.
 • Vattna plantor endast på morgonen.   

Läs mer på grekiska Folkhälsomyndighetens hemsida. Mer information om sjukdomen och hur man bäst skyddar sig, se Folkhälsomyndighetens hemsida

Följ alltid lokala myndigheters anvisningar och håll dig informerad om situationen genom lokala myndigheter, TV, radio och tidningar civilprotection.gr/en/, AMNA eller Ekathimerini 

Allmänna säkerhetsläget

Grekland är generellt sett ett tryggt resmål.  Väsk- och plånboksstölder förekommer dock, särskilt i tunnelbana, bussar och större folksamlingar.  Stölder på stränder är också vanliga. Sedvanlig försiktighet bör iakttas och det är viktigt att förvara resehandlingar, kredit- och betalkort, pengar samt mobiltelefoner på ett tryggt sätt. Ha en kopia av ditt pass/nationella id-kort på dig i stället för originalet. Att ersätta ett förlorat pass/nationellt id-kort tar tid och kostar pengar. Man bör aldrig lämna sin bil olåst ochinte inte lämna något i bilen, inte ens i bagageutrymmet och/eller handskfacket.

Demonstrationer förekommer, framförallt i Athen och Thessaloniki. Fredliga demonstrationer har ibland urartat i våld. Ambassaden vill mot denna bakgrund uppmana resenärer att undvika större folksamlingar och demonstrationer. 

Strejker är vanligt förekommande. Det kan innebära att allmänna kommunikationsmedel och färjor ställs in tillfälligt. Håll dig uppdaterad via din researrangör och/eller ditt resebolag. 

Svenska resenärer bör hålla sig uppdaterade om situationen på vistelseorten genom media och sitt resebolag/sin researrangör. För de resenärer som vill följa grekisk media finns en engelskspråkig tidning Ekathimerini. Ekathimerini på twitter 

Svenskar som reser till Grekland, uppmanas att anmäla sig till svensklistan. Uppgifterna används av ambassaden för att kunna kontakta svenskar som befinner sig i landet, vid en större krishändelse. 

Terrorism

För närvarande finns ingen information om höjning av hotnivån i Grekland. 

Naturförhållanden och katastrofer

Jordskalv

Grekland är beläget i en seismiskt aktiv zon. Jordskalv förekommer såväl på fastlandet som på öarna. Om en jordbävning inträffar när du befinner dig inomhus, försök ta skydd under ett bord eller vid en bärande vägg. Använd inte hiss. Om du befinner dig utomhus bör du förflytta dig till en öppen plats och hålla dig borta från byggnader och kraftledningar.

Den grekiska myndigheten Earthquake planning and protection organization (OASP) är ansvarig för landets jordbävningsskydd. På deras webbplats finns information på engelska om hur man ska agera vid en jordbävning Learning about Earthquakes and Protection Measures. På Institute of Geodynamics webbsida visas de senaste jordskalven i Grekland på en karta.

European Mediterraean Sismological Centre (EMSC) har en mobilapp med pushfunktion, kartor och vittnesmål vid jordskalv. Laddas ner  via App Store eller Google Play.

Skogsbränder

Under den varma sommaren förekommer ofta skogsbränder. Dessa sprider sig lätt p.g.a. det torra klimatet och de kraftiga vindar som ibland uppstår. Den grekiska civilberedskapen är god och de lokala myndigheternas anvisningar och bestämmelser bör iakttas. För mer information: Civil Protection

Råd från lokala myndigheter

Läs gärna de grekiska myndigheternas anvisningar på engelska om hur man ska agera om det inträffar en jordbävning, skogsbrand, översvämning el. dyl. Self Protection Guidelines - Protection Guidelines folder

Tänk på att alltid meddelan din status till anhöriga i Sverige om du råkar ut för en olycka eller naturkatastof.

 

In- och utresebestämmelser

Vid in- och utresa till Grekland krävs en giltig resehandling (pass eller nationellt id-kort). Resehandlingen behöver inte ha längre giltighetstid än tills hemresan ägt rum.

Observera att körkort eller andra typer av id-kort/bankkort inte är godkända resehandlingar.

För ytterligare information kontakta Greklands ambassad i Stockholm

Hälso- och sjukvård

Svenskar är berättigade till nödvändig vård på grekiska statliga sjukhus genom att visa upp ett Europeiskt sjukförsäkringskort/EU-kort. Kortet utfärdas av Försäkringskassan i Sverige. Notera att EU-kortet inte ersätter behovet av att även ha en giltig reseförsäkring. EU-kortet täcker exempelvis inte hemtransport.

För vård på privata sjukhus/vårdinrättningar rekommenderas att i förväg ta kontakt med Försäkringskassan eller ditt försäkringsbolag.

Sjukhus på de grekiska öarna
En lista över sjukhus på öarna och kontaktinformation dit hittar du här

Mediciner på utlandsresan
Om man använder receptbelagd medicin, bör man i god tid innan avresa, kontrollera om det behövs ett Schengenintyg. Se information på Läkemedelsverkets hemsida

För reseråd och information om vaccinationer se 1177 Vårdguiden  och Folkhälsomyndighetens hemsida.

Lokala lagar och sedvänjor

Vid besök i ett annat land är det viktigt att respektera det landets lagar och sedvänjor. Vid frågor om grekisk lagstiftning och grekiska seder vänligen kontakta Grekiska ambassaden i Stockholm

Det är förbjudet att plocka med sig någonting från arkeologiska platser. Förseelsen har långa och tunga straff påföljder.

Innehav av narkotika är olagligt i Grekland och straff påföljden är både lång och tung.

Ambassaden uppmanar till att respektera röd varningsflagg på stränder.

Kriminalitet och personlig säkerhet

Se upp för ficktjuvar! Lämna inte ditt bagage utan uppsikt! Särskilt uppmärksam måste man vara i stora folksamlingar, på tåg, bussar och i tunnelbanan. Som ett allmänt råd i Grekland gäller att pass, pengar, biljetter och andra värdeföremål bör förvaras på ett säkert ställe.  En bra idé är att ha en  kopia av sitt pass/nationella id-kort på sig istället för originalet. Att ersätta ett förlorat pass/nationellt id-kort tar tid och är kostsamt. I Athen bör man vara särskilt uppmärksam om man rör sig kring Omonia, Monastiraki och i Piréus.

Illegal migration förekommer varför förare av fordon uppmanas att aldrig acceptera okända personer som passagerare över gränsen in i/ut ur Grekland.  Extra vaksamhet bör iakttas vid gränsövergångar samt vid färjelägena i Patras och Igoumenitsa.

Trafiksäkerhet

Den grekiska trafikkulturen avviker väsentligt från den svenska.

Trafikolyckor är vanligt förekommande i Grekland. Vaksamhet bör iakttas vid framförandet av fordon i Grekland och även som fotgängare. Det är mycket vanligt att bilister kör genom en korsning fast trafikljuset slagit om till rött.

Försäkringsskydd

Kontrollera ditt försäkringsskydd innan resan påbörjas. Vid eventuell sjukdom, personskada eller annan oväntad händelse är det viktigt att ha en giltig reseförsäkring eller hemförsäkring med reseskydd. Observera att det vanligtvis krävs en tilläggsförsäkring om utlandsvistelsen varar längre än 45 dagar.

För mer information se Konsumenternas.se.

Övriga upplysningar

Handikappsanpassningen i Grekland är eftersatt. Funktionshindrade bör undersöka förutsättningarna med researrangören.

Vid en oförutsedd händelse, tex olycksfall bör man kontakta researrangören. Om man har blivit bestulen eller utsatt för annat brott, bör polisanmälan göras för att kunna få ersättning från sitt försäkringsbolag.

Viktiga telefonnummer Turistpolisen 1571 Nödtelefon 112 Polisen 100 Ambulans 166 Ambassaden +30 210 72 66 100

Försäkringsbolagens larmcentraler SOS International i Köpenhamn Tel: +45 701 05050 Fax: +45 701 05056 Euro-Alarm i Köpenhamn Tel: +45 332 52525 Fax: +45 701 09040
Europ Assistance i Stockholm Tel: +46 8 587 717 00 Fax: +46 8 660 23 90

Ambassaden & konsulat