• Svenska

Om utlandet Grekland

22 jul 2021

Information om UD:s avrådan med anledning av covid-19

UD har den 22 juli 2021 beslutat om att ändra i den breda avrådan från icke nödvändiga resor för ytterligare länder. Klicka på länken nedan för att läsa mer.

Läs mer här

Aktuella händelser

Reseinformation med anledning av coronapandemin

Spridningen av det nya coronaviruset påverkar alla världens länder och har stora konsekvenser för det internationella resandet. Ambassaden har samlat all reseinformation om covid-19 på en särskild sida som uppdateras löpande. Svenska resenärer uppmanas att noga ta del av informationen, som återfinns på nedan länk. Här finns även ny information fr.o.m. den 12 juli t.o.m. den 31 augusti om inresa till Sverige för svenskar och övriga resenärer .

Lägesbild och reseinformation Covid-19

...

Flera pågående bränder i Grekland

Under de senaste dygnen har ett stort antal skogsbränder uppstått i Grekland. Ambassaden uppmanar alla att följa grekiska myndigheters information.

Den kraftfulla skogsbranden norr om Athen har avtagit efter ett intensivt släckningsarbete. Men med anledning av rökutvecklingen uppmanar grekiska myndigheter folk i Attika-området att stänga fönster, stanna inomhus eller använda ansiktsmasker om man går ut.

 

Senast uppdaterad 04 aug 2021, 17.07
Ambassadens reseinformation
Resklar

UD:s reseinformation direkt i fickan

I vår Resklar-app finns UD:s råd och reseinformation om världens länder från Sveriges ambassader.

Läs mer
Svensklistan

Anmäl din utlandsvistelse

Här kan du lämna uppgifter om var du befinner dig och hur du kan kontaktas under din utlandsvistelse.

Läs mer