Viktig information om bokningsbara tider för samordningsnummer

30 mar 2023

Fredag 31 mars släpps ett stort antal tider för att ansöka om samordningsnummer på ambassaden i London. Vänligen boka enbart dessa tider om ert barn inte har ett annat medborgarskap än det svenska och behöver detta för att kunna söka EU Settlement Scheme (EUSS).

Ambassaden kommer att släppa ett stort antal tider på fredagen den 31 mars för samordningsnummer. En stor del av dessa tider kommer att vara tillgängliga onsdagen den 19 april, men även bokningsbara tider andra datum kommer att göras tillgängliga.

Det är många som behöver boka en tid för att ansöka om samordningsnummer på ambassaden. Vänligen boka enbart dessa tider om barnet inte har ett annat medborgarskap än det svenska och är i behov av ett samordningsnummer för att kunna söka EUSS.

Vi ber er vars barn har ett brittiskt medborgarskap eller annat EU-medborgarskap att ansöka om samordningsnummer och pass hos passpolisen i Sverige – därmed låter ni de begränsade tiderna hos ambassaden i London gå till de som är inte har ett annat alternativ.

Mer information om samordningsnummer här.

Senast uppdaterad 09 nov 2023, 12.05