Meny

Sveriges ambassad Brasília, Brasilien

Lokaltid Brasília
11:23
05 apr 2020

Utlandsresor – avrådan för alla länder

Med anledning av den omfattande spridningen av det nya coronaviruset och den snabbt föränderliga och osäkra situationen som råder för resande, förlänger UD sin avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder som beslutades den 14 mars 2020 till att gälla fram till den 15 juni 2020. I länder eller områden där UD avråder från resor sedan tiden före den 14 mars 2020, gäller dessa beslut. Beslut om att förlänga avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder togs den 3 april 2020. Avrådan gäller efter förlängningen fram till den 15 juni 2020, varefter en ny bedömning kommer att göras.

Mer information finns här
03 apr 2020

Frågor och svar: COVID-19 / Coronaviruset i Brasilien

Ambassaden och UD:s jour får för närvarande många frågor. Resenärer uppmanas att följa uppdateringen via media och att vara hörsamma till nationella och lokala myndigheters rekommendationer. Klicka på för svar på vanliga frågor.

MER INFORMATION FINNS HÄR
Imagem: Embaixada da Suécia Brasília

Utlandsresor – förlängd avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder

03 apr 2020

Med anledning av den omfattande spridningen av det nya coronaviruset och den snabbt föränderliga och osäkra situationen som råder för resande, förlänger UD sin avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder som beslutades den 14 mars 2020 till att gälla fram till den 15 juni 2020.

Nyheter

Ska du resa hit eller är du redan här?

Ambassaden erbjuder reseinformation och konsulär service för svenskar, före och under vistelsen.

Hitta det samlat här

Non-swedish citizen interested in Sweden

Working in Sweden, travel to Sweden, study in Sweden or just interested in Sweden?

Find information here