AMBASADA E SUEDISË Tiranë, Shqipëri

Koha lokale Tiranë
11:55 e pasdites

Kërkesa për një test negativ të Covid-19 kur hyni në Suedi

23 Dhj 2021

Qeveria ka vendosur sot ndryshimet në ndalimin e udhëtimit në Suedi. Ndryshimet nënkuptojnë se të gjithë udhëtarët duhet të jenë në gjendje të tregojnë një rezultat negativ të testit për Covid-19 pas mbërritjes në Suedi, pavarësisht se nga cili vend udhëtojnë. Arsyet e vendimit janë përhapja në rritje e infeksionit dhe kërkesë e bërë nga Agjencia Suedeze e Shëndetit Publik.

Shikoni më shumë lajme
  • 01 Nën 2021
    Ambasada Suedeze në Tiranë do të organizojë një udhëtim nëpër Shqipëri. Më datë 1 nëntor 2021 do të jemi në Elbasan. Do të udhëtojmë aty për të takuar njerëz, biznese dhe institucione. Takohemi me ta për të forcuar marrëdhëniet  mes dy vendeve tona. Shpresojmë të takojmë sa më shumë elbasanas që janë të interesuar të mësojnë më tej rreth Suedisë dhe projekteve të Zyrës Suedeze te Bashkëpunimit për Zhvillim.
  • 19 Sht 2021
    Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në lojën “Electionville” në Lezhë, më 19 shtator 2021, nga ora 11.00 deri në orën 15.00, në Memorialin e Skënderbeut.
  • 17 Sht 2021
    Këtë vit Suedia merr pjesë në Festivalin e Xhazit 2021 në Shqipëri, dhe ne kemi kënaqësinë t'ju ftojmë në performancën e këngëtares suedeze të xhazit Sanna Ruohoniemi & Albanian JS Quartet.

A doni të dini më shumë për Suedinë?

Njoftim drejtuar Ministrisë së Punëve të Jashtme

Dyshim mbi parregullsi

Nëse dyshoni për shkelje apo parregullsi të tjera që kanë të bëjnë me veprimtarinë e administratës së punëve të jashtme, njoftoni pranë autoritetit mbikëqyres të rregullores të Ministrisë së Punëve të Jashtme. Vini re: Informacioni në formularin e aplikimit është në anglisht.

Lexo më shumë
VisitSweden

Mirë se vini në Suedi

Planifiko pushimet tuaja në faqen zyrtare të Suedisë për turizmin dhe informacion mbi udhëtimin.

Vizitoni Suedinë
Study in Sweden

Universitetet në Suedi

Studyinsweden.se është informacioni zyrtar për arsimin e lartë në Suedi për studentët ndërkombëtarë.

Guidance for international students outside EU/EES due to the ongoing situation with the COVID-19 pandemic.

Studioni në Suedi
Swedish Foreign Policy Stories

Lajme të Politikës së Jashtme Suedeze

Lajme dhe informacion nga Ministria Suedeze e Punëve të Jashtme.

swemfa.se