Meny

Sveriges delegation Wien, OSSE

Lokaltid Wien
17:32
29 jun 2020

UD häver avrådan för ett antal länder i Europa från 30 juni, förlänger avrådan för länder utanför Europa till 31 augusti

UD har den 18 juni 2020 beslutat att från och med den 30 juni häva avrådan för icke nödvändiga resor till följande länder: Belgien, Frankrike, Grekland, Island, Italien, Kroatien, Luxemburg, Portugal, Schweiz och Spanien. Beslutet gäller även Ungern, San Marino, Monaco och Vatikanstaten. För övriga länder inom EU, EES och Schengen kvarstår avrådan till och med den 15 juli. För resor till länder utanför EU, EES och Schengenområdet samt Storbritannien förlängs därför avrådan från icke nödvändiga resor till och med den 31 augusti 2020.

Läs mer här

Ledig tjänst som administrativ handläggare

23 mar 2020

Vill Du vara del av arbetet med att förbereda och genomföra det svenska ordförandeskapet i OSSE 2021? Sveriges OSSE-delegation söker nu en administrativ handläggare för en begränsad tid med tillträde snarast. Tjänsten är en lokalanställd heltidsbefattning. Sveriges OSSE-delegation delar lokaler och har gemensam administration med Sveriges ambassad i Wien.

Nyheter

Vanliga frågor