Innsbruck - Johannes Marsoner

Sveriges honorära konsulat i Innsbruck leds av den honorära konsuln Mag. Johannes Marsoner.

Vem är du?

Johannes Marsoner, oberoende skatterådgivare och revisor i ett företag med cirka 50 medarbetare, gift med Sabine Marsoner och far till tre barn. Dessutom entusiastisk jägare, skidåkare och golfare.

Varför vill du representera Sverige?

Det är ett nöje att få representera ett modernt, företagsvänligt och socialt öppet land. Många av de svenskar som bor i Tyrol har jag haft som kunder genom åren och många har jag senare dessutom blivit personlig vän med.

Vad bör man se när man besöker Innsbruck?

Gamla stan med Gyllene taket (Goldenes Dachl) och bergskedjan Nordkette med dess storslagna panoramautsikt. I centrum och i gamla stan finns ett överflöd av barer och kaféer att upptäcka. Innsbruck har även mycket att erbjuda som studentstad.

Var ligger konsulatet i Innsbruck och vilka är era öppettider?

Sveriges konsulat i Innsbruck ligger på Andreas-Hofer-Straße 43, 6020 Innsbruck i distriktet Wilten och är lättillgängligt med kollektivtrafik. Till fots når man konsulatet på bara några minuters promenad från centrum. För dig som anländer med bil finns det gratis parkeringsplatser på vår innergård.

Konsulatet är öppet varje måndag till fredag mellan klockan 09:00 och 12.00. Under våra öppettider får du gärna besöka oss så hjälper vi dig så gott vi kan med konsulär information.

Senast uppdaterad 06 feb 2020, 15.34