Meny
  • Svenska

Om utlandet Trinidad och Tobago

29 jul 2020

Uppdaterade beslut om UD:s avrådan

UD har den 29 juli fattat nya beslut rörande den avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder som beslutades den 14 mars 2020, och som sedermera har förlängts. Klicka på länken nedan för att läsa mer.

Läs mer här

Aktuella händelser

Gränserna i Trinidad och Tobago är stängda tills vidare men repatrieringsflyg tillåts. 

Ett privat bolag som flyger personal mellan Karibien och Europa erbjuder platser på sina månatliga avgångar från Trinidad och Barbados till Amsterdam.  Mer information om detta här: https://selectoffshore.vincere.io/careers/job/32661/pos-to-ams-july-plane-ticket 

På grund av den fortsatta osäkerhet som råder för globalt resande med anledning av det nya coronavirusets spridning, har UD den 18 juni 2020 förlängt sin avrådan från icke nödvändiga resor till länder utanför EU, EES och Schengenområdet till och med den 31 augusti. Samtidigt har UD har beslutat att från och med den 30 juni häva avrådan för icke nödvändiga resor till följande länder: Belgien, Frankrike, Grekland, Island, Italien, Kroatien, Luxemburg, Portugal, Schweiz och Spanien. Beslutet gäller även för Monaco, San Marino och Vatikanstaten. För övriga länder inom EU, EES och Schengen kvarstår avrådan till och med den 15 juli.

Senast uppdaterad 08 jul 2020, 13.35
Ambassadens reseinformation