• Svenska

Om utlandet Seychellerna

01 okt 2021

Res med försiktighet

Coronapandemin pågår fortfarande och regler och restriktioner kan ändras med kort varsel. Det är därför viktigt att förbereda sin resa, vara påläst, ha en försäkring och att resa med extra marginaler.

Läs mer här

Aktuella händelser

Inresebestämmelser 

Resenärer till Seychellerna måste från den 18 september 2020 ansöka om ett obligatoriskt hälsoinresetillstånd. Du behöver tillgång till ditt pass, bokningar, negativa PCR testresultat och ett kreditkort för betalning. Länk: https://Seychelles.govtas.com

Myndigheterna i Seychellerna har vidtagit åtgärder för att försöka begränsa spridningen av covid-19. Den senaste informationen om dessa åtgärder finns här:

http://www.health.gov.sc/ and

Råd och information för turister som planerar att resa till Seychellerna finns här:

 http://tourism.gov.sc/

Utvecklingen närmaste tiden är svår att förutsäga och svenska resenärer uppmanas därför att vara väl pålästa och noga följa händelseutvecklingen genom media och att följa lokala myndigheters anvisningar samt ha beredskap för att ytterligare spridningsreducerande åtgärder kan vidtas. 

Svenskar som befinner sig i Seychellerna uppmanas att ladda ner appen UD Resklar samt aktivera pushnotiser för appen och att anmäla sig till Svensklistan.

Senast uppdaterad 27 sep 2021, 14.28
Ambassadens reseinformation
Resklar

UD:s reseinformation direkt i fickan

I vår Resklar-app finns UD:s råd och reseinformation om världens länder från Sveriges ambassader.

Läs mer
Svensklistan

Anmäl din utlandsvistelse

Här kan du lämna uppgifter om var du befinner dig och hur du kan kontaktas under din utlandsvistelse.

Läs mer