Alternate Text

Sveriges generalkonsulat Brussels, Belgium

Local time 2:45 e paradites
Pass och ID-kort

Passport / ID card renewal?

Do you need to renew your passport or ID card? The Consulate General does not issue regular passports. More information can be found here (in Swedish).

Barn med föräldrar

Coordination number

To apply for a passport for a child born abroad, your child must have a coordination number. Please find more information about applications for a coordination number here (in Swedish). 

Medborgarskapsceremoni

Citizenship

Here you can find more information about Swedish citizenship for adults and children (in Swedish).

Kvinna i ett tågfönster

Travel information

You will find more information here (in Swedish).

A doni të dini më shumë për Suedinë?

Njoftim drejtuar Ministrisë së Punëve të Jashtme

Dyshim mbi parregullsi

Nëse dyshoni për shkelje apo parregullsi të tjera që kanë të bëjnë me veprimtarinë e administratës së punëve të jashtme, njoftoni pranë autoritetit mbikëqyres të rregullores të Ministrisë së Punëve të Jashtme. Vini re: Informacioni në formularin e aplikimit është në anglisht.

Lexo më shumë
VisitSweden

Mirë se vini në Suedi

Planifiko pushimet tuaja në faqen zyrtare të Suedisë për turizmin dhe informacion mbi udhëtimin.

Vizitoni Suedinë
Study in Sweden logotype

Universitetet në Suedi

Studyinsweden.se është informacioni zyrtar për arsimin e lartë në Suedi për studentët ndërkombëtarë.

Studioni në Suedi