Alternate Text

AMBASADA E SUEDISËTiranë, Shqipëri

Koha lokale 4:28 e pasdites

Kontakte

Adresa postare

Ambasada Suedeze
Rruga Pjeter Budi No. 56. 1003 Tiranë, Shqipëri.

Adresa

Rruga Pjeter Budi No. 56. 1003 Tiranë

Telefon

+355 4 238 06 50

Faks

+355 4 238 06 60

Email

ambassaden.tirana@gov.se

Orari i vizitave dhe thirrjet telefonike
E hënë - e premte 9: 00-11: 00


Festat zyrtare 2024

Ambasada është e mbyllur në ditët në vijim:

1 Janar
2 Janar
29 Mars
1 Prill
10 Prill
6 Qershor
17 Qershor
21 Qershror
28 Nëntor
29 Nëntor
24 Dhjetor
25 Dhjetor
26 Dhjetor