Alternate Text

AMBASADA E SUEDISËTiranë, Shqipëri

Koha lokale 10:14 e paradites

Personat e vaksinuar që udhëtojnë për në Suedi nga Shqipëria, Andorra, Ishujt Faroe, Izraeli, Maroku, Monako dhe Panama përjashtohen nga ndalimi i hyrjes dhe kërkesa e testimit

24 Sht 2021

Qeveria miratoi sot ndryshimet në ndalimin e përkohshëm të hyrjes në Suedi. Ndryshimet kryesisht nënkuptojnë që personat që mund të paraqesin një certifikatë vaksine të lëshuar në vende dhe territore të caktuara, përjashtohen nga ndalimi i hyrjes dhe kërkesa për test.

Ndryshimet hyjnë në fuqi më 27 shtator 2021.

Njoftim për shtyp nga Ministria e Drejtësisë