Alternate Text

AMBASADA E SUEDISËTiranë, Shqipëri

Koha lokale 10:09 e paradites

Eva Gabrielsson dhe Stieg Larsson – Të dëshmosh dekadat e dashurisë

15 Dhj 2021

"Ata mbanin unazat me emrat e njëri-tjetrit, dhe ideja e martesës vazhdonte të frymësonte. Ishte një mbrëmje gushti dhe të dashuruarit po kalonin pushimet në një vilë të vogël me qira, në arkipelagun e Stokholmit."

Eva Gabrielsson dhe Stieg Larsson – Të dëshmosh dekadat e dashurisë