Alternate Text

AMBASADA E SUEDISËTiranë, Shqipëri

Koha lokale 3:55 e pasdites

Ambasadori i ri suedez Niklas Ström nis punën në Shqipëri

19 Sht 2023

Më 30 gusht 2023 Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Z. Bajram Begaj, pranoi letrat kredenciale të paraqitura nga Ambasadori i Suedisë, z. Niklas Ström, i shoqëruar nga Këshilltarja dhe Shefja e Bashkëpunimit për Zhvillim, znj. Petra Burcher, Sekretari i parë z. Johan Willert dhe këshilltarin politik z. Viktor Gunnarsson Popović.

Presidenti Begaj dhe ambasadori Ström vlerësuan të dy marrëdhëniet e shkëlqyera mes Shqipërisë dhe Suedisë dhe nënvizuan se sa të rëndësishme janë këto marrëdhënie për forcimin e mëtejshëm të bashkëpunimit mes dy vendeve.

President Bajram Begaj and Ambassador Niklas Ström
Photos of the Office of the President.
The President of the Republic of Albania, H.E.Mr. Bajram Begaj, receiving the Credential Letters by the Ambassador of Sweden, Mr. Niklas Ström
Photos of the Office of the President.