Alternate Text

AMBASADA E SUEDISËTiranë, Shqipëri

Koha lokale 11:20 e paradites

Media në një botë në ndryshim

07 Shk 2020, 12.00 e paradites

A jeni i interesuar për lirinë e shtypit dhe medias në një botë në ndryshim? Bashkohuni me ne në Destil 10.00-12.00 më 7 Shkurt për të dëgjuar ekspertët tanë të mediave suedeze, Mattias Lundgren dhe Jan Petersson.