Alternate Text

AMBASADA E SUEDISËTiranë, Shqipëri

Koha lokale 11:06 e paradites

Demokracia në dhjetor

10 Dhj 2019, 5.00 e pasdites

Bashkohuni me ne dhe shikoni filmin suedez në kinema në 10 dhe 11 dhjetor! Dy ditë filma frymëzues për të rinjtë, demokracinë dhe të drejtat e njeriut.

Vendi: Kinema Millennium, Tiranë
Koha: 10 dhe 11 dhjetor në ora 17:00 dhe 19:00