Alternate Text

AMBASADA E SUEDISËTiranë, Shqipëri

Koha lokale 9:16 e paradites

Anti-korrupsion në Shqipëri - seminar i hapur

10 Shk 2020, 10.00 e paradites

Mirësevini në seminarin e hapur mbi korrupsionin në Shqipëri. Ne kemi ftuar ekspertë në Tiranë. Ekspertët po bashkohen me ne nga Kolegji Universitar në Londër, Universiteti i Warwick dhe Res Publica.