AMBASADA E SUEDISË Tiranë, Shqipëri

Koha lokale Tiranë
7:59 e pasdites
Photo of Ambassodor Elsa Håsatd pointing at the exhibition posters
Photo: Albanian Ministry of Environment

Hapja e ekspozitës Re:Waste në Lezhë

27 Pri 2022

Më 13 Prill 2022, Ambasada e Suedisë, në bashkëpunim me Institutin Suedez dhe Qendrën Rinore H.A.N.A. Lezhë, hapën në Lezhë ekspozitën Re:Waste¬¬ – mënyra se si Suedia po i rikonsideron burimet.

Shikoni më shumë lajme
  • 17 Tet 2020
    Ambasada e Suedisë në Tiranë ka kënaqësinë t’ju ftojë në shfaqjen e Festivalit të Filmit Suedez në Amfiteatrin e Tiranës, tek Parku i Liqenit. Jemi të nderuar ta organizojmë këtë aktivitet në bashkëpunim me partnerët tanë Swedish Alumni Network Albania dhe Bashkinë e Tiranës dhe APR, me rastin e njëqindvjetorit të Tiranës si kryeqytet.
  • 03 Tet 2020
    Artisti suedez i xhazit merr pjesë me një performancë dixhitale!
  • 15 Sht 2020
    Ky event shtyhet. Ambasada e Suedisë ka vendosur të shtyjë të gjitha eventet dhe konferencat deri në njoftimin e mëtejshëm.

A doni të dini më shumë për Suedinë?

Njoftim drejtuar Ministrisë së Punëve të Jashtme

Dyshim mbi parregullsi

Nëse dyshoni për shkelje apo parregullsi të tjera që kanë të bëjnë me veprimtarinë e administratës së punëve të jashtme, njoftoni pranë autoritetit mbikëqyres të rregullores të Ministrisë së Punëve të Jashtme. Vini re: Informacioni në formularin e aplikimit është në anglisht.

Lexo më shumë
VisitSweden

Mirë se vini në Suedi

Planifiko pushimet tuaja në faqen zyrtare të Suedisë për turizmin dhe informacion mbi udhëtimin.

Vizitoni Suedinë
Study in Sweden logotype

Universitetet në Suedi

Studyinsweden.se është informacioni zyrtar për arsimin e lartë në Suedi për studentët ndërkombëtarë.

Guidance for international students outside EU/EES due to the ongoing situation with the COVID-19 pandemic.

Studioni në Suedi
Swedish Foreign Policy Stories

Lajme të Politikës së Jashtme Suedeze

Lajme dhe informacion nga Ministria Suedeze e Punëve të Jashtme.

swemfa.se