Alternate Text

Sveriges ambassadMadrid, Spanien

Välkommen till Sveriges ambassad i Madrid.

Lokal tid 06:48

Utlysning av vikariat som främjarhandläggare vid ambassaden i Madrid

14 jan 2021

Ett vikariat som lokalanställd handläggare för främjande och kommunikation vid ambassaden i Madrid blir ledig för tillträde preliminärt 25 mars 2021. Befattningen täcker en föräldraledighet och är ett heltidsvikariat under 10 månader.

I arbetsuppgifterna ingår handläggning av Sverigefrämjarprojekt inom kultur-, värderings- och handelsfrämjande samt kommunikation. Kontakter med lokal media samt kommunikation genom ambassadens sociala media kanaler. I tjänsten ingår även handläggning av Sverigeinformation och att svara på inkommande förfrågningar om Sverige.

Den person vi söker bör ha erfarenhet av projektledning, vara kreativ och driven med mycket god kännedom om det svenska och spanska samhället. Sökanden bör ha en god kommunikativ förmåga, gärna med erfarenhet inom internationella relationer och offentlig diplomati, gilla ett snabbt arbetstempo och kunna hålla i många trådar samtidigt. Personen bör även ha lätt för att samarbeta i projekt och en god administrativ förmåga. Den sökande behöver kunna utrycka sig flytande i både tal och skrift på svenska samt ha tillräckligt   goda kunskaper i spanska och engelska som arbetsspråk. Goda datakunskaper samt god kännedom om sociala media och kommunikationsverktyg är ett krav. Ett plus är även kunskap i att skapa kreativt innehåll för sociala media.

Välkommen med din ansökan (ett personligt brev inklusive CV och uppgift om minst tre referenspersoner) via e-post till ambassaden.madrid@gov.se  senast den 15 februari 2021. Endast sökanden som kallas till en intervju blir kontaktade.

Information om ambassadens verksamhet finns på ambassadens webbsida https://www.swedenabroad.se/madrid. Vill du veta mer om tjänsten kontakta nuvarande befattningsinnehavare Emelie Gallego, telefon +34 91 702 2012 och om anställningsvillkor etc den administrativa och konsulära chefen Adrian La Torre, telefon +34 91 702 2016.

Senast uppdaterad 14 jan 2021, 19.17