Alternate Text

Sveriges ambassadMadrid, Spanien

Välkommen till Sveriges ambassad i Madrid.

Lokal tid 02:44

Utlysning av tjänst som receptionist vid ambassaden i Madrid. Sista datum för ansökan 15 oktober 2020

02 okt 2020

En befattning som lokalanställd receptionist vid ambassaden i Madrid blir ledig för tillträde snarast möjligt. Befattningen är en heltidstjänst som inleds med sex månaders provanställning. Är du intresserad? Skicka din ansökan senast den 15 oktober 2020. Läs mer om tjänsten nedan.

I arbetsuppgifterna ingår förutom sedvanliga receptionistgöromål (inkl. ansvar för ambassadens telefonväxel) bl.a. telefonkontakter med myndigheter och privatpersoner, biträda i passärenden och vissa konsulära ärenden, biträda med Sverigeinformation och uppdatering av ambassadens hemsida. Viss ekonomiadministration ingår i tjänsten.

Den person vi söker bör ha erfarenhet av likande arbetsuppgifter och god kännedom om det svenska och spanska samhället. Sökanden bör ha en mycket god administrativ förmåga, gärna ha erfarenhet av bokföring, gilla ett snabbt arbetstempo och ha en förmåga att hålla i många trådar samtidigt. Dessutom bör personen vara kvalitetsmedveten, noggrann, serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta. Den sökande behöver kunna uttrycka sig klart i både tal och skrift, såväl på spanska och svenska som engelska. Goda datakunskaper är ett krav.

Välkommen med din ansökan (ett personligt brev inklusive CV och uppgift om minst tre referenspersoner) via e-post till ambassaden.madrid@gov.se  senast den 15 oktober 2020. Endast sökanden som kallas till en intervju blir kontaktade.

Information om ambassadens verksamhet finns på ambassadens websida https://www.swedenabroad.se/madrid

Vill du veta mer om tjänsten kontakta den administrativa och konsulära chefen Birgitta Ewing på tel +34 91 702 2016.

Senast uppdaterad 02 okt 2020, 13.33