Alternate Text

Sveriges ambassadMadrid, Spanien

Välkommen till Sveriges ambassad i Madrid.

Lokal tid 07:16

AMBASSADEN I MADRID SÖKER EN HANDLÄGGARE INOM MIGRATION, KONSULÄRT, PASS OCH IT

22 jan 2019

Är du serviceinriktad, gillar att jobba med varierande arbetsuppgifter i internationell miljö? Vi söker nu en medarbetare som lokalt anställd handläggare vid ambassaden i Madrid. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Som handläggare kommer du ingå i ambassadens konsulära grupp men även arbeta nära ambassadens främjare.

I arbetsuppgifterna ingår att:
- Ansvara för handläggning av ambassadens migrationsärenden inklusive anknytningsintervjuer samt viseringsärenden.
- Ansvara för daglig passhantering.
- Ansvara för IT drift och operativ IT-verksamhet i rollen som en av ambassadens IT-specialister.
- Uppdatera och analysera samt publicera allmän information, kris- och beredskapsinformation samt information vid akuta konsulära ärenden på ambassadens hemsida och sociala medier.
- Vid behov biträda i konsulära ärenden och i främjandefrågor samt i receptionen.

Vi söker dig som har tidigare dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt med god kännedom om det svenska och spanska samhället. Du är flexibel samt har ett gott omdöme och trivs med ett högt arbetstempo. Du har en mycket god administrativ förmåga med intresse och kunskap om IT-frågor. Du är kvalitetsmedveten, noggrann, empatisk och har lätt för att samarbeta. Önskvärt att du har en akademisk examen i juridik, beteendevetenskap, IT eller motsvarande. Mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, spanska och engelska är en förutsättning. Svenskt medborgarskap. Godkänd säkerhets/-registerkontroll som görs av SÄPO är en förutsättning. Förtroendearbetstid kommer tillämpas och tjänsten innebär visst arbete på kvällar och helger. Tillträde sker efter överenskommelse under våren 2019.

Välkommen med din ansökan inklusive CV med uppgift om referenser samt löneanspråk via e-post ambassaden.madrid@gov.se senast den 25 februari 2019. 

Om du har frågor kring tjänsten, var vänlig kontakta ambassadråd/konsulär chef Åsa Zinfandel eller ministerråd/andreman Maria Cramér via telefon + 34 91 702 20 00.

Senast uppdaterad 22 jan 2019, 16.29