FÖRLÄNGD UTLYSNING - Ekonomihandläggare till Sveriges ambassad i London

Sveriges ambassad i London söker en ekonomihandläggare (kassör) med tillträde snarast möjligt.

På Sveriges ambassad i London arbetar för närvarande 30 medarbetare varav tio är diplomater utsända från Sverige och 20 är lokalanställda. Ambassaden täcker ett stort antal verksamhetsområden i vilket ingår politiska, handelspolitiska och näringslivsfrämjande frågor, press, information och kultur inklusive Sverigefrämjande, samt rättsliga och konsulära frågor. Som stöd för den operativa verksamheten finns en administrativ sektion ansvarig för bland annat personalfrågor, fastighetsadministration, budget och redovisning.

Sveriges ambassad i London söker en ekonomihandläggare (kassör) med tillträde snarast möjligt.

Du arbetar nära kanslichefen och ni svarar tillsammans för ambassadens ekonomiadministration. I arbetsuppgifterna ingår bland annat fakturahantering, bokföring, att förbereda utbetalningar och löneadministration för den lokalanställda personalen samt att delta i budgetarbetet vid ambassaden.

Vi söker dig som har relevant utbildning, god erfarenhet av ekonomiadministrativa uppgifter inklusive lönehantering, en utpräglad ansvarskänsla, är noggrann, serviceinriktad och kan arbeta under stress. Arbetet kräver god förmåga att hantera siffror och sätta sig in i regelsystem, såväl svenska som engelska. Kunskaper om lokalt skattesystem är meriterande.

Tjänsten är en anställning på heltid med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning. Säkerhetsprövning och registerkontroll genomförs inför anställning.

Ett absolut krav är att du har ett giltigt uppehålls- och arbetstillstånd i Storbritannien (pre-settled eller settled status eller brittiskt medborgarskap).  Tjänsten kräver inte svenskt medborgarskap. Det är inte möjligt att ansöka om ett tillstånd för den specifika tjänsten.

Mer information om tjänsten lämnas av kanslichefen, Anette Jörgensen, anette.jorgensen@gov.se               

Tycker du att det här låter intressant? Skriv då och berätta om dig själv och varför just du är bäst lämpad för arbetet. Vi vill ha din ansökan i form av ett personligt brev och CV absolut senast den 21 april, men intervjuer kommer att ske löpande med start omgående. Märk din ansökan ”Ekonomihandläggare (kassör)” och sänd den till ambassadens organisatoriska brevlåda, ambassaden.london@gov.se eller till

 

Embassy of Sweden

11 Montagu Place

London W1H 2AL

Senast uppdaterad 22 mar 2024, 16.45