Alternate Text

Sveriges ambassadOslo, Norge

Lokal tid 08:32

Utlysning av tjänst – administrativ assistent med ansvar för residens och representation

På Sveriges ambassad i Oslo arbetar 14 personer. Ambassaden representerar Sverige och den svenska regeringen i Norge och arbetar med olika frågor som politik, handelsfrämjande, kultur, press och information samt konsulära ärenden.

Vi söker en assistent till ambassadens administrativa sektion som även kommer att ha ansvar för det officiella ambassadresidenset och olika typer av måltider och evenemang. I arbetet ingår att bistå med administrativa sysslor på kontoret och administrativa och praktiska arbetsuppgifter i ambassadresidenset. Du kommer att i samarbete med övrig ambassadpersonal planera och genomföra evenemang.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Administrativa uppgifter
  • Ansvara för underhåll av residenset – möblering, dukningar och blomsterarrangemang/inköp
  • Att vara involverad i det dagliga arbetet inför och under middagar och mottagningar
  • Samordna inhyrd serveringspersonal, extern städ- och tvätt firma
  • Andrahandsansvar för den konsulära passhanteringen

Önskvärda kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbete. Stor självständighet, lätt för att uttrycka dig på svenska och/eller norska och engelska. Social kompetens, initiativförmåga och gott omdöme är viktiga egenskaper.

Anställningsvillkor

Anställningen är en heltidstjänst. Arbetet sker i huvudsak under dagtid men även kvällsarbete förekommer då ambassaden ibland har representationsmiddagar på kvällstid.

Anställningsvillkoren regleras i det lokala avtalet Avtal för lokalanställd personal vid ambassaden i Oslo. Individuell lönesättning. Säkerhetsprövning inklusive registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Tillträde 1 maj eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan i form av personligt brev, CV och referenser till ambassaden.oslo@gov.se senast den 8 mars.
Frågor om anställningen och arbetsinnehåll kan sändas till samma e-postadress.

Senast uppdaterad 07 feb 2024, 18.48