Meny

Svensk succé i franskt mode- och lyxindustri!

25 feb 2020, 19.00

Thomasine - kreativ svensk entreprenörskap och den franska lyxmodebranschen. Presentation av Thomasine Barnekow följt av semmelfika!

Thomasine Barnekow, handskdesigner, konstnär och en extraordinär sömmerska, kommer att prata om entreprenörskap och hur man hittar sin plats i den franska lyxmodebranschen.

Hennes märke, Thomasine, grundades 2008 och utmanar traditionellt hantverk genom att skapa en ny stil för handskar. Märket presenteras kontinuerligt i internationell press så som Vogue, Harper’s Bazaar, Interview, Numéro, L’Officiel och Elle, men också i utställningar på prestigefyllda museum runt om i hela världen, bland annat på dessa Les Arts Décoratifs Paris, MoMu Antwerp, LACMA Los Angeles, Dallas Contemporary Texas, MoCa Shanghai och Platform-L Seoul.

Viktiga couture-samarbeten görs parallellt med kollektioner för de stora franska modehusen, Paris nationella opera, filmproduktioner och nutida konstnärer.

Hösten 2019 öppnade Thomasine sin första butik i hjärtat av Paris på 23 Galerie Véro-Dodat i det första arrondissementet och är en av Paris historiska passager bredvid Louvren.

Läs mer om Thomasine.

Plats: Chambre de Commerce Suédoise en France
39 Avenue Pierre 1er de Serbie, 75008 Paris

Anmäl dig här!

 

Senast uppdaterad 18 feb 2020, 09.44