Meny

Evenemangskalender

 • 23 jun 2020
  Frankrike blev Europas bästa destination för utländska direktinvesteringar 2019, enligt EY: s senaste attraktivitetsundersökning för Europa. Den årliga rapporten om internationella investeringar som släpptes av Business France i början av juni bekräftar denna trend. Vid detta tillfälle inbjuder Frankrikes ambassadör i Sverige, David Cvach, Business France och CCSF dig att dela resultaten och diskutera utmaningar framöver.
 • webinar
  15 jun 2020
  Covid 19 - geopolitisk konkurrens eller en renässans för internationellt samarbete Med Christian Danielsson, generaldirektör för europeisk grannskapspolitik och utvidgningsförhandlingar vid Europeiska kommissionen och Mats Isaksson, chef för avdelningen för företagsfrågor vid Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling (OECD)
 • webinar
  28 maj 2020
  Välkommen till detta webbinarium, om hur företag och samhälle kan uppstå starkt på andra sidan pandemin. Vilka frågor måste vi möta och vilka framtida möjligheter kommer att uppstå?
 • FrenchSwedish
  14 maj 2020
  Covid:s påverkan på fransk-svenskt företag. Business Sweden, i samarbete med Sveriges ambassad och Svenska handelskammaren i Frankrike bjuder in till det här webinaret. Vi kommer också att ta chansen att dela en uppdatering om det fransk-svenska partnerskapet för innovation. Med deltagande av Veronika Wand-Danielsson Sveriges ambassadör i Frankrike