Sveriges representation i Genève söker en kock till det svenska residenset

12 jun 2020

Anställningen är på heltid och inleds med provanställning under 6 månader. Tillträde under hösten 2020.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Planera menyer, förbereda och genomföra middagar, luncher, frukostar och mottagningar, i samråd med ambassadören och andra värdar, både för mindre sällskap och större mottagningar med över 100 gäster.
  • Ansvara för arbetsledning i samband med större evenemang.
  • Beräkna och redovisa kostnader

Arbetet innebär kontakt med leverantörer och du förväntas hålla dig uppdaterad om rådande mat-trender. Service och kvalitet är två viktiga begrepp och svensk matlagning av hög kvalitet samt ett starkt miljö- och hållbarhetsengagemang (köksträdgård finns tillgänglig) ska vara vägledande för den mat som serveras.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

  • Relevant utbildning och yrkeserfarenhet från hotell- och restaurang.
  • Intresse av och kunskap om modern svensk matlagning. Erfarenhet av att planera och laga mat för stora tillställningar.
  • Vana av meny- och dryckesplanering samt förmåga att med noggrannhet hantera specialkrav vid representationstillställningar. Flexibilitet och förmåga att jobba i internationell miljö.
  • God organisations- och tidsplaneringsförmåga.
  • Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska samt minst grundläggande kunskaper i franska.

Anställningsform/ omfattning

Tidsbegränsad heltidsanställning direkt hos myndighetschefen. Veckoarbetstid 40 timmar. Arbetstiderna varierar dock beroende på vilka arrangemang som är aktuella och arbete kvällstid är vanligt förekommande. Lön enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Representationen kan eventuellt hjälpa till med bostad.

Välkommen med din ansökan, ett personligt brev, CV och uppgift om två referenspersoner senast den 31 juli 2020 till representationen.geneve@gov.se

Vid frågor, kontakta Anna Franzén, tel +41 22 908 08 41 eller Karin Burghauser tel +41 22 908 08 44 eller mejla till representationen.geneve@gov.se

 

Senast uppdaterad 12 jun 2020, 15.36