Meny

Ambassaden söker chaufför/vaktmästare

11 jun 2019

Sveriges ambassad i Helsingfors söker en chaufför/vaktmästare. Tjänsten är ett vikariat i första hand t.o.m. den 31 december 2019, med tillträde i början av juli 2019 och med eventuell möjlighet till förlängning. Anställningen är på heltid (35,5 t/vecka) och kvälls- och helgarbete förekommer.

Som chaufför/vaktmästare kommer dina arbetsuppgifter att variera mycket. Du kommer främst att utföra köruppdrag, hantera post-, bud- och kurirkörningar, ansvara för service, installation och hantering av teknisk utrustning, orderhantering, övriga administrativa arbetsuppgifter. Tunga lyft kan förekomma i tjänsten. Du kommer även att ha ett andrahandsansvar för växel och reception inklusive kurirförsändelser.
 
Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och flexibel. Du talar och skriver både svenska och finska och har goda kunskaper i engelska.

På Sveriges ambassad i Helsingfors arbetar för närvarande 15 personer varav fem är utsända från Sverige och tio är lokalt anställda. Ambassaden täcker ett stort verksamhetsområde i vilket det ingår politiska och ekonomiska frågor, försvarsfrågor, kommunikation, Sverige- och näringslivsfrämjande samt rättsliga frågor och konsulära ärenden.

Mer information om tjänstens innehåll lämnas av förste ambassadsekreterare Sidal Günes, tel. 09-6877 6626, mobil 040-767 1808.

Ansökan med styrkt meritförteckning och övriga handlingar som sökande önskar åberopa samt löneanspråk ska senast fredagen den 28 juni 2019 ha inkommit till ambassaden. Märk din ansökan ”Chaufför/vaktmästare” och sänd den till ambassaden.helsingfors@gov.se eller till:

Sveriges ambassad
PB 168
00131 Helsingfors

Senast uppdaterad 11 jun 2019, 14.17