Ambassadens öppettider

12 nov 2021

Lockdown i ACT har lyfts men kontakta ambassaden för att boka en tid för besök.

Vi kan nås via telefon:

tel 02 6270 2700

eller via email:

ambassaden.canberra@gov.se 

Passförfrågningar

Begränsad tillgång på lediga tider för passbokning

Efter utbrottet av Covid-19 och stängningar av olika delstaters gränser, har ambassaden varit tvungen att senarelägga ett stort antal befintliga tidsbokningar. Detta har resulterat i längre väntetider än vad som är normalt för nya bokningar. Tidsbokningar är för närvarande tillgängliga från och med början av april 2022, om det inte är brådskande. Det är fullt möjligt att förnya ditt pass även om det gått ut. Bekräftelsemailet innehåller information om vad du behöver ta med dig.

Du kan boka tid genom att skicka ett e-postmeddelande till ambassaden.canberra-pass@gov.se med ditt fullständiga namn, personnummer/ samordningsnummer, telefonnummer och önskat datum samt tid för bokning. Vi ber alla passkunder att se till att de har en bekräftad tid för pass innan bokning av flyg och hotell görs.

Visumförfrågningar

För ärenden gällande visum, uppehållstillstånd, eller generella frågor om att resa till Sverige, vänligen mejla ambassaden.canberra-visum@gov.se. Vi fortsätter att övervaka denna e-postadress under ambassadens vanliga öppettider, och ser fram emot att hjälpa dig vidare. 

 

 

Senast uppdaterad 17 nov 2021, 14.58